Hazal Kaya'nın oğlu Fikret Ali'nin babası Ali Atay'a benzerliği olay oldu!

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin yeni doğan bebekleri olay yarattı.

Merve Mutlu
21 Mayıs 2020 - 09:53
Magazin

Birbirinden başarılı projelerde yer alan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya ile özellikle Leyla ile Mecnun dizisinde büyük bir hayran kitlesi edinen başarılı oyuncu Ali Atay, uzun süreli mutlu beraberliklerini evlilik müjdesi ile taçlandırmış, bir süre sonra bebek müjdesi vererek herkesi hem şaşırtmış hem de mutlu etmişlerdi. Yeni doğan bebeklerine Fikret Ali adını veren ikilinin son halleri de magazin gündeminde geniş yer tutuyor.

20-05/21/hazal-kaya.png

Paylaştıkları fotoğraflarda çocukları Fikret Ali'nin Ali Atay'a benzerliği sosyal medyanın da diline düşen çift de bu konuyla ilgili yapılan mizahlara katılıyor. Özellikle sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı seven Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali ile en son paylaştığı fotoğrafın altına “Babasına çok aşıktım, babasına benzeyecek tabi kime benzeyecek?” notunu yazarak eşine duygusal bir jest yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin