Kuzey Yıldızı İlk Aşk çekimlere yeniden başladı!

Ekranların sevilen dizisi sete çıktı.

Merve Mutlu
21 Mayıs 2020 - 10:56
Gündem

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaştığı; Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı ismin de kadrosunda bir araya gelerek izleyicilere keyifli dakikalar yaşattığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümleri kapıda. 

20-05/21/kuzey-yildizi.jpg

Çin'de başlayan ve Türkiye'de de hayatı felç olma noktasına getiren koronavirüs salgını, dizi setlerini de durdurmuştu. Sosyal mesafe gerekliliği nedeniyle durdurulan setlerin ardından birçok dizi sezon finaline girerken devam etme kararı alan diziler de oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de o dizilerden biri oldu.  

Kuzey Yıldızı İlk Aşk sete çıktı!

20-05/21/kuzey-yildizi-iilk-ask.png

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu dizi, çok yakında yeniden ekranda olacak. Dizinin setinden gelen kareler de büyük beğeni toplarken oyuncuların keyifli halleri de göze çarpıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin