Merve Mutlu
21 Mayıs 2020 - 11:03
Gündem

Anthony Horowitz'in kaleme aldığı Point Blanc kitabından uyarlanacak olan ve BAFTA ödüllü senarist Guy Burt'ın (The Borgias, The Bletchley Circle) senaryosunu kaleme aldığı Alex Rider dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

 

20-05/21/alex-rider.png

Otto Farrant, Andrew Buchan, Stephen Dillane, Vicky McClure, Ronkẹ Adékoluẹjo ve Brenock O’Connor'ın yer aldığı Alex Rider dizisinin sürpriz ismi de Türkiye'nin usta oyuncularından biri olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer oldu.

Alex Rider dizisi ne zaman yayınlanacak?

Haluk Bilginer'in, dizinin kötü adamlarından Dr. Greif karakteriyle ekranda olacağı İngiliz yapımı yeni dizi Alex Rider'ın yayın tarihi belli oldu. Merak uyandıran dizi 4 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak. 

Alex Rider nerede yayınlanacak?

Buchan'ın, Alex'in koruyucusu Ian Rider'ı; Dillane'in Alex'e görevini veren Alan Blunt'ı, McClure'ın da Alan'ın departmandaki yardımcısını canlandıracağı projede; Alex'in kahyası Jack'e Ronkẹ Adékoluẹjo, en yakın arkadaşı Tom'a ise Brenock O’Connor hayat verecek. Yeni dizi ülkemizde D-Smart'ta ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin