13 Reasons Why final sezonu fragmanı yayında! Final sezonunda neler olacak?

Ölmek İçin On Üç Sebep 4. ve final sezonu fragmanı yayınlandı! Türkçe alt yazılı fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

"Bu sırları ortaya çıkarmaya hazır mısın?"

Netflix'in popüler gençlik dizisi "13 Reasons Why"ın (Ölmek İçin On Üç Sebep) dördüncü ve final sezonunun hikayesinin merkezinde yer alacak en önemli sorulardan birisi bu soru olacak!

13 REASONS WHY FİNAL SEZONUNDAN TÜRKÇE ALT YAZILI FRAGMAN GELDİ!

Geçtiğimiz günlerde 05 Haziran 2020 Cuma günü final sezonuyla geri döneceği açıklanan diziden fragman da geldi! 4. ve final sezonunun heyecan verici fragmanını haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

20-05/21/13-reasons-why-final-sezonu-foto1.jpg

13 REASONS WHY FİNAL SEZONU DETAYLARI

Peki, son sezonda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizinin son sezonunda, Liberty Lisesi'nin son sınıf öğrencileri mezuniyete hazırlanmaktadır. Ancak okula veda etmeden önce tehlikeli bir sırrın gömülü kalmasını sağlamak ve geleceklerini sonsuza dek etkileyebilecek hayat değiştiren ve üzücü seçimlerle yüzleşmek zorundadırlar.

Final sezonunun oyuncu kadrosu toplu olarak şu şekilde:

Dylan Minnette (Clay Jensen), Gary Sinise (Dr. Ellman), Alisha Boe (Jessica Davis), Brandon Flynn (Justin Foley), Miles Heizer (Alex Standall), Grace Saif (Ani Achola), Christian Navarro (Tony Padilla), Ross Butler (Zach Dempsey), Devin Druid (Tyler Down), Timothy Granaderos (Montgomery de la Cruz), Anne Winters (Chloe), Deaken Bluman (Winston Williams), Tyler Barnhardt (Charlie St. George), Austin Aaron (Luke Holiday), Inde Navarrette (Estela de la Cruz), RJ Brown (Caleb), Steven Weber (Bowen), Brenda Strong (Mrs. Walker), Amy Hargreaves (Mrs. Jensen), Josh Hamilton (Matt Jensen), Mark Pellegrino (Standall), Jan Luis Castellanos (Diego Torres)

20-05/21/13-reasons-why-4-sezon-fragman-kesitleri.jpg

Paramount Television ve Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan 13 Reasons Why'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı isim Brian Yorkey, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Selena Gomez ve Joy Gorman'dan oluşuyor.

13'er bölümden oluşan ilk üç sezonun aksine final sezonunda izleyiciyi 10 bölümlük daha kısa bir serüven bekliyor.

Ölmek İçin On Üç Sebep (Netflix) Final Sezonu Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin