Motherland: Fort Salem 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Birimi bekleyen büyük tehlike ne? Freeform'un cadı temalı dizisi Motherland: Fort Salem'in sezon finali bölümünde neler olacak? Motherland: Fort Salem 1. sezon 10. bölüm konusu, fragmanı, fotoğrafları...

Freeform'un cadı temalı dizisi "Motherland: Fort Salem" geçtiğimiz hafta "Coup" isimli bölümle ekranlara geldi.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; 300 yıl önce gerçekleşen anlaşma sonucunda artık cadılara zulmedilmeye son verilen kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören üç genç cadıya odaklanan Motherland: Fort Salem'in yayınlanan son bölümünde; Citydrop tatbikatının ardından birim birbirine daha bağlanırken Alder'a karşı güvensizlik giderek büyür. Tally, Gerit hakkında hoşuna gitmeyen yeni bir şey öğrenirken; Anacostia, Scylla'ya son bir iyilikte bulunur ve onu Raelle ile bir araya getirir.

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto1.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Steven A. Adelson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.07 reyting oranı ve 0.257 milyon izleyici rakamlarını elde edip bir önceki bölümüne yakın bir grafik ortaya koydu.

Geçtiğimiz gün yayıncı kanaldan yeni sezon onayını alan yapım 2. sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Sezon finali zamanı! Eliot Laurence'ın senaryosunu kaleme alıp; Steven A. Adelson'un (Siren, Riverdale) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu ve final bölümü "Witchbomb" 20 Mayıs 2020 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, sezon finali bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto2.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Raelle, Abigail ve Tally temel eğitim aşamasından mezun olmaya hak kazanmışlardır ve bu, onlar için sadece bir başlangıçtır.

Anacostia ve Scylla ortak bir paydada buluşurlarken; Alder bir kurtarma görevi için birime önemli bir sorumluluk yükler.

Oyuncu kadrosu: Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather), Lyne Renée (General Sarah Alder)

MOTHERLAND: FORT SALEM SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto3.jpg

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto4.jpg

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto5.jpg

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto6.jpg

20-05/20/motherland-fort-salem-1x10-foto7-1589982808.jpg

"Motherland: Fort Salem" (Freeform) 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin