Merve Mutlu
08 Mayıs 2020 - 11:22
Gündem

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, her ay birbirinden başarılı dizileri izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. İspanyol yapımı olan ve tüm dünyada büyük bir ilgi ile izlenen La Casa De Papel dizisinin yaratıcısı Alex Pina'dan White Lines adında yeni bir dizi geliyor. 

White Lines'ın oyuncuları kimler?

20-05/08/white-lines.png

Alec Pina yaratıcılığında hazırlanan dizi Laura Haddock, Marta Milans, Juan Diego Botto, Nuno Lopes, Daniel Mays, Laurence Fox ve Angela Griffin gibi oyuncuları kadrosunda buluşturuyor. 

White Lines'ın konusu nedir?

20-05/08/white-lines-konusu.jpg

Muhteşem bir kariyeri olan Manchesterlı ve sevilen bir Dj, gizemli bir şekilde İbiza'da kaybolur. 20 sene sonra cesedinin ortaya çıkması ile de kız kardeşi onun ölümünü araştırmak için İspanyol adasına geri dönerek kardeşinin peşinden çıktığı yolda yalancılarla ve yalanlarla dolu gece kulüpleri arasında karanlık ve yeni bir dünya ile tanışarak kendi karanlığı ile yüzleşir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin