Gönül Dağı Dizisi için Sevindiren İddia

Gönül Dağı Serdar karakteri için yeni bazı iddialar gelmeye başladı. Diziye veda eden karakterin yeniden dönmesi mümkün olabilir mi?

Oğulcan Özsezgi
24 Haziran 2021 - 20:00
Gündem

Gönül Dağı, geçen sezonun açık ara şampiyonu oldu. Biraz iddialı bir açıklama mı yaptım bilmiyorum ama geçen sezonda dizinin reytinglerinin çok iyi gittiği kesin. Bir yandan güldürdü bir yandan da hüzünlendirdi diyebileceğim dizi, sezon finaliyle beraber ise hayranlarına kötü bir haber verdi.

Biz de o dönem haberi paylaşmıştık. Dizinin en çok istenen ve sonradan iyi bir karakter olarak gösterilen Serdar karakteri diziye veda etmişti. Karaktere rol veren Utku Ateş, yeni sezon değil ama yaz sezonunda Cam Tavanlar isimli bir yapımla gündeme gelmişti.

Gönül Dağı Serdar Karakteri Geri Dönecek İddiası

Fakat bu karar çok tartışıldı. Dizinin hayranları Serdar karakterinin adeta geri dönmesi için kampanya başlattı desem yeridir. Şimdi ise bu konuda yeni bir iddia gündeme geldi. İddialara göre yapım şirketi çok fazla ısrar gelince karakterle yeniden anlaşma kararı aldı. Bu karar sonrasında yeni sezonda ünlü ismin yeniden diziye döneceği iddia ediliyor. İddia diyorum çünkü kesin bir şey söylemek adına çok erken.

Ayrılırken ünlü oyuncu bir açıklama yaptı. Bu sefer gelen iddialardan sonra herhangi bir açıklama yapılmadı. Varan 1.bu olarak gösterebilirim. İkinci kısımda ise yine ünlü oyuncunun başka dizisi var. Cam Tavanlar isimli yapım devam ediyor. Devam edecek mi ne kadar sürecek bilmiyoruz.

21-06/24/gonul-dagi-serdar-karakteri.jpg

Tabii ki Gönül Dağı hayranları için Serdar ve Elif arasındaki aşkın devam etmesi isteniyor ama dediğimiz gibi henüz iddiaları doğrulayacak en ufak bir gelişme ya da açıklama bulunmuyor. Elbet bu konuda da açıklama gelecek ve durum netleşecektir. Bir söylenenler söylensin ondan sonra biz de yeniden konuşalım ve iddialı cevaplayalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin