Godzilla temalı Netflix dizisi Godzilla Singular Point'i tanıyalım!

Yepyeni orijinal anime dizisi "Godzilla Singular Point (Gojira shingyura pointo)" Netflix'te! Konusu, fragmanı, kadrosu...

Kaçınılmaz geleceği değiştirin...

ANİME DİZİSİ "GODZILLA SINGULAR POINT" BAŞLADI!

Godzilla temalı anime filmleri Godzilla: Planet of the Monsters, Godzilla: City on the Edge of Battle ve Godzilla: The Planet Eater'ın elde etmiş olduğu başarının ardından hayata geçirilen yepyeni orijinal anime dizisi "Godzilla Singular Point (Gojira shingyura pointo)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

El çizimi tekniğini bilgisayar destekli animasyonla birleştiren yapımın ilk sezonu 13 bölümden oluşuyor.

25'er dakika süreli bölümlerin isimleri şöyle sıralanıyor: "Kaynaşma", "Haberdar", "Anarşizm", "Hazırlık", "Kalkışma", "Risk Alma", "Ayrı Alem", "Haykırma", "Akıllıca", "Revizyon", "Net Hücum", "Angajman", "Kahraman".

21-06/25/godzilla-singular-point-poster.png

GODZILLA SINGULAR POINT NASIL BİR DİZİ?

Yepyeni bir kadroya ve orijinal bir hikâyeye sahip olan dizi; gizemli bir şarkının bir araya getirdiği bir lisansüstü öğrencisi ve bir mühendisin dünyanın sonunu getirebilecek akılalmaz bir güce karşı verilen savaşa önderlik etmesini konu alıyor.

Yapımcılığını anime stüdyosu bones (My Hero Academia) ve Orange'ın (Beastars, Land of the Lustrous) üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Atsushi Takahashi (Doraemon: Buz Devri Macerası) oturuyor.

Godzilla Singular Point'in seslendirme kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Yume Miyamoto, Shoya Ishige, Misaki Kuno, Rie Kugimiya, Taro Kiuchi, Wataru Takagi, Ayako Takeuchi, Yohei Azakami, Jin Urayama Kotori Koiwai, Kenichi Suzumura, Natsuho Koda, Hiromichi Tezuka, Ryotaro Okiayu, Runa Onodera, Kenta Miyake, Masako Isobe, Tomoyuki Shimura.

21-06/25/gojira-shingyura-pointo-foto.jpeg

Yönetmen Atsushi Takahashi'nin yanı sıra yaratıcı ekipte sayısız Doraemon filminin ve Yowamushi Pedal gibi dizilerin bestecisi Kan Sawada ile ilk dizi projesinde dizinin editörü ve yazarı olarak görev alan Japon bilim kurgu romancısı Toh Enjoe de bulunuyor. Hâlen Jump Square'de yayımlanan popüler çizgi roman Blue Exorcist'in yaratıcısı Kazue Kato karakter tasarımcısı olarak görev alırken Prenses Mononoke, Ruhların Kaçışı ve Rüzgar Yükseliyor gibi Studio Ghibli filmleriyle blinen animasyon sanatçısı Eiji Yamamori de Kaiju tasarımını üstleniyor.

"Godzilla Singular Point" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin