Baş Tacım 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Baş Tacım 5.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yine işler karışacak gibi gözüküyor. Daha fazla uzatmayalım da sizi fragman ile baş başa bırakalım.

Oğulcan Özsezgi
25 Haziran 2021 - 15:44
Gündem

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Açıkçası dizi ilerledikçe konular da derinleşmeye başladı. İlerleyen bölümlerde daha da saracağını düşündüğümüz dizi için en son Baş Tacım 5.Bölüm fragmanı yayınlandı.

Baş Tacım 5.Bölüm fragmanıyla beraber yeni bölümde nelerin yaşanacağına ilişkin de bilgiler görme fırsatımız oldu. Belirtelim ki dizinin detaylı özetini ele almayacağız. Tamam dizinin orijinalinin 2014 yılında bittiğini biliyoruz ama yeni başlayanlar olabilir ve Türkçe uyarlamasını baştan sona izlemek isteyenler olabilir. Bunun için sadece fragmanla beraber uygun görülen kısımlardan ufak ufak söz edelim ve neler olacağına bakalım. Gerisi için diziyi izlemeniz gerekecek.

Baş Tacım 5.Bölüm Fragmanı Geldi

Archana düşürüldüğü durum sonrasında bir şok yaşıyor ve nişanlısı tarafından terk ediliyor gibi gözüküyor. Zaten karakter eğitimi nedeniyle kendisinin hoş karşılanmayacağını ve evlenemeyeceğini düşünen, kimsenin onu istemeyeceğini düşünen bir karakter. E bir de yapılan oyunlar sonrasında nişanlısı tarafından terk edilmesi, Archana’nın bayağı bir yıkılmasına neden olacak gibi. Yeni bölümde göreceğiz.

E tabii ki bu yaşananlar anne Solu için de çok zor. Kızının durumu sonrasında Solu’nun da fenalaştığı görülecek. Ayrıca Solu durumu çözmek adına Satiş ile de konuşmaya çalışacak. Fakat Satiş kararından döner mi dönmez mi bilinmez. Onu da diziyi izleyince göreceğiz.

Bu arada unutmadan yaşananlar karşısında Mancu’nun kardeşinin tuzağını anladığını ve Archana’ya hak verdiğini de eklemek lazım. 

Fragmanda,  yaşananlar sonrasında Archana’nın babasının kendisini nehre bıraktığı görülüyor. Tam o sırada Manav geliyor ve onu kurtarıyor.

Bakalım çok daha fazlası Baş Tacım 5.Bölüm ile ortaya çıkacaktır. Baş Tacım 5.Bölüm fragmanı sonrasında 6.bölüm için de fragman yayınlandığı zaman yine bilgi vereceğiz. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin