Exxen Adım Başı Kafe Konusu ve Oyuncuları

Exxen Adım Başı Kafe dizisi yayınlanmaya başladı. Dizinin ilk bölümü sonrasında konusunu da anlamış olduk. İşte dizinin konusu ve oyuncuları.

Oğulcan Özsezgi
25 Haziran 2021 - 20:53
Gündem

Hızla büyümeye devam eden Exxen, çok iddialı yapımlarla gelmeye başladı. Leyla ile Mecnun yapımının duyurulması zaten bizi bir hayli heyecanlandırmıştı. Şimdi de yeni diziler peşi sıra duyurulmaya başladı bu yapımlardan birisi de Exxen Adım Başı Kafe dizisi oldu. Yep yeni dizi, bir hayli iddialı bir konu ve oyuncularla geliyor.

Açık söylemek gerekirse tanıtımı bile diziyi epey bir sevmeme neden oldu. Peki dizinin konusu ne ve oyuncuları kimler? Geçelim iddialı dizinin konusu ve oyuncularına.

Exxen Adım Başı Kafe Konusu

Hayatlarına biraz daha heyecan katmak isteyen 3 hayalperest gencin konusunu ele alan dizide, gençlerin hayalini gerçekleştirme çabasını görüyoruz. Beyaz yakalı olarak devam ettikleri çalışma hayatlarında kendi işlerini kurmak isteyen ve bir kafe açmaya çalışan gençler, bu süreçte birçok zorlukla karşılaşacak.

Öyle zorluk dediysek onlara zorluk. Bize komedi olarak dönecek. Bir hayli zorlu bir mücadele içerisine girecek olan karakterlerin hikayesini izleyeceğiz. Komedi yönü dikkat çekici şekilde ağır basacak olan dizinin yeni bölümlerinin ise her Cuma yayınlanması beklenmekte. Ne kadar süreceğini ise şu an için bilmiyoruz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Exxen Adım Başı Kafe Oyuncuları

Bu kadar eğlenceli bir yapımda yer alacak oyuncular da genelde komedi yapımlarından tanıdığımız isimler olacak. Dizide yer alan oyuncular şöyle;

  • Zeynep Çamcı
  • Burak Serdar Şanal
  • Şenay Gürler
  • Burak Satıbol
  • Emrah Kaman

21-06/25/exxen-adim-basi-kafe-1624643760.jpg

Dizide yer alacak oyuncuları daha önce çok fazla yapımdan da tanıyoruz. Başarılı oyuncularla eğlenceli bir dizi olacağına emin olduğumuz Adım Başı Kafe dizisinin ilk bölümünün platformda yayınlanmış olduğunu da ekleyelim. Instagram hesabından paylaşılan tanıtımı da yazıya ekliyor olacağım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin