Exxen Olağan Şüpheliler Konusu ve Oyuncuları

Exxen Olağan Şüpheliler yayınlanmaya başladı. Peki dizinin konusu nasıl? Dizide yer alan oyuncular ve dizinin konusu hakkında merak edilenler.

Oğulcan Özsezgi
25 Haziran 2021 - 21:50
Gündem

Exxen dizilerine yakın zamanda Adım Başı Kafe yapımının eklendiğini duyurmuştuk. Bunun hemen ardından bir dizi daha patlatıldı. Exxen Olağan Şüpheliler dizisi de yine en az Adım Başı Kafe dizisi kadar konuşulacak bir yapım oldu. Çok güçlü bir kadroya sahip olan dizide konu olarak baktığımız zaman da iddialı bir konu olduğunu görmekteyiz.

Hem yandan aksiyon dolu bir yandan ise eğlence yönü ağır basan bir dizi var karşımızda. Üstelik dediğimiz gibi çok iddialı oyuncular olduğunu da görmekteyiz. O zaman hem konuya hem de oyunculara yakından göz atalım.

Exxen Olağan Şüpheliler Konusu

Dizide üç kadın başrolün hikayesini görüyoruz. Nehir, Zuhal ve Feyza karakterlerinin hikayesini gördüğümüz dizide, bu üç kadının kocalarına yaptığı sürprizi izleyeceğiz. Kocaları ortak olarak işlettikleri otellerinin kuruluş yıl dönümleri için kutlama yaparken, onlara sürpriz yapan karıları, kocalarını öldürüyor.

Bundan sonra olanlar oluyor. Olaydan sonra kadınlar kendilerini hiç beklemedikleri bir aksiyonun içerisinde buluyor. Yer yer güleceğimiz yer yer de kovalamaca içerisinde, aksiyon içerisinde kalacağımız bir yapım geliyor.

Dizi kaç bölüm olacak belli değil ama şu belli ki her hafta Cuma günleri yayınlanmaya devam edecek. Peki dizide yer alacak olan oyuncular kimler olacak?

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Exxen Olağan Şüpheliler Oyuncuları

Dizinin oyuncuları baştan beri söylediğim gibi çok iddialı isimler. Başta tabii ki kadın başrollerin çok konuşulduğunu göreceğiz.

  • Bennu Yıldırımlar
  • Ceren Moray
  • Yasemin Allen
  • Beril Pozam
  • Aylin Veziroğlu
  • Berk Hakman
  • Feyyaz Gümüş
  • Pamir Pekin

21-06/25/exxen-olagan-supheliler-1.jpg

İlk bölümü Exxen üzerinden izleyebilirsiniz. Bundan sonra her Cuma günü de yeni bölüm gelecek. Biz de fragman tadında Instagram gönderisini yukarı ekliyoruz. Bakalım Exxen Olağan Şüpheliler izleyicilerden kaç puan alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin