Exxen Ölüm Zamanı Konusu ve Oyuncuları

Exxen Ölüm Zamanı dizisi de yayına açıldı. Exxen'de 3 dizi birden yayın hayatına başlamış oldu. Peki bu yeni dizinin oyuncuları kimler? Konusu ne?

Oğulcan Özsezgi
25 Haziran 2021 - 22:28
Gündem

Bir süredir Exxen’in ana sayfasında yer alan ve yakında ibaresi ile dikkat çeken Ölüm Zamanı dizisi sonunda yayınlandı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla beraber büyük oranda merak uyandırdığını da gördük. Exxen Ölüm Zamanı konusu da bir hayli ilginç bulundu. Cuma günleri Exxen platformunu süsleyecek olan yapımın detaylarına, konusuna ve oyuncularına daha yakından bakmak istedik. Bu iddialı dizide bakalım nasıl bir konu işleniyor?

Exxen Ölüm Zamanı Konusu

Dizinin konusu bir hayli ilginç. Tema olarak gizemli olayların işlendiği yapımda, kampa giden 4 arkadaşı görüyoruz. 4 genç arkadaş kampa gidiyor ve hep birlikte eğleniyorlar. Aslında her şey iyi gidiyor ama gece beklenmedik bir cinayet işleniyor.

Gençlerden biri sabah üstü başı kan revan bir şekilde uyanıyor. İşte ne olduysa bundan sonra oluyor. Olağanüstü olaylar da devreye giriyor ve gizemli bir hikayede kendimizi buluyoruz. Komiser Cevat karakteri de işin işine karışınca, sürükleyici bir hikaye bizi karşılamış oluyor.

İddialı bir konu ile karşımıza çıkan dizinin konusu ne kadar iddialıysa oyuncu kadrosu da o kadar iddialı. Dizinin oyuncu kadrosunda yakından tanıdığımız çok usta isimler olduğu gibi yeni yüzler ve gençler de var.

Exxen Ölüm Zamanı Oyuncuları

Dizide yer alan oyunculara şöyle hızlıca bir bakalım.

  • Ahmet Mümtaz Taylan
  • İdris Nebi Taşkan
  • Ece Yaşar
  • Mert Ramazan Demir
  • Nilsu Berfin Aktaş
  • Mert Yazıcıoğlu

Diğer iki yeni dizide nasılsa Exxen Ölüm Zamanı dizisinde de yine aynı durum söz konusu. Dizinin yeni bölümleri her Cuma olarak yayınlanmaya başlayacak. Zaten ilk bölümde yayına açıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin