Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ikinci bölümünün hemen sonrasında gelen yeni fragmanda neler oluyor? Esra ile Ozan yakınlaşacak mı?

Oğulcan Özsezgi
25 Haziran 2021 - 23:00
Gündem

Yeni yaz dizileri içerisinde en iddialı olanlarından biri olarak önümüze çıkan Aşk Mantık İntikam, en son ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin birinci bölümünün reyting oranlarına ve sıralamasına da daha önce bakmıştık. İlk bölümü ile istediğini alan dizinin ikinci bölüm reytinglerine de yakın zaman yer vereceğiz. Bunlar bir yana dizinin yeni bölümünü merak edenler için Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm fragmanı yayınlandığını da ekleyelim.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanması aslında sürpriz oldu çünkü dizinin hemen arkasından fragman geldi. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman, Esra’ya karşı oldukça katı olan Ozan’ın biraz daha yumuşayacağını göreceğiz. Yavaş yavaş Ozan rengini belli etmeye başlamış durumda. Görünen o ki yakın zamanda Esra ile Ozan arasındaki yakınlaşmanın artacağını göreceğiz. Tabii ki Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm fragmanı birinci parçadan bunu anlamak çok mümkün değil.

Henüz birinci fragman yayınlandı ve aslında bakarsanız biraz kısa bir fragman gelmiş oldu. İkinci fragmanda ya da yeni bölümde daha fazla detay öğreneceğiz eminim. Esra ile Ozan arasında ipler iyice gerilecek mi yoksa ipler kopma yolunda mı ilerleyecek izleyip öğreneceğiz.

Şimdilik görünen ikilinin yavaş yavaş yakınlaşmaya başladığı oldu. Unutmadan açıklandığı zaman Aşk Mantık İntikam 2.bölüm reytinglerine de bakalım. 2.bölüm reytingleri dizinin ne kadar ilgi gördüğü konusunda bize güzel fikirler verecek. Daha sonra tüm yaz dizilerini sıralayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin