Ray'dan Çıkan Hikâyeler dizisi ile bambaşka serüvenlere hazır mısınız?

Ray'dan Çıkan Hikâyeler (X-Ray: Selected Satyajit Shorts) dizisi Netflix'te başladı. Ray'dan Çıkan Hikâyeler dizi konusu, fragmanı, bölümleri, oyuncuları...

Ego, intikam, haset, ihanet... Satyajit Ray'in 4 zamansız hikâyesinden...

Popüler yazar ve senarist Satyajit Ray'in aralarında bir taşlama ve psikolojik gerilimin de bulunduğu dört kısa hikâyesinin ekran uyarlaması olan "Ray'dan Çıkan Hikâyeler (X-Ray: Selected Satyajit Shorts)" başladı.

Dizinin 1. sezon bölümleri 25 Haziran 2021 Cuma günü Netflix portalına eklendi.

Ray'dan Çıkan Hikâyeler'in 1. sezonu toplam 4 bölümden oluşurken, bölüm süreleri 53 ile 65 dakika arasında değişiyor. Bölüm isimleri "Unutma Beni", "Sahtekâr", "Bu Ne Hengâme!", "İlgi Odağı" şeklinde sıralanıyor.

RAY'DAN ÇIKAN HİKAYELER NASIL BİR DİZİ?

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

21-06/26/ray-afis.jpeg

Neredeyse Hint sinemasının rüya takımı toplanmış gibi! Dört benzersiz kişi kendi alanlarında harika şeyler başarmaya devam ediyor. Ama başarıları kendi yıkımları mı olacak? Başarılarının bir bedeli var mıydı?

Filmfare Ödülü sahibi Abhishek Chaubey, Cannes adayı Vasan Bala ve Ulusal Ödül sahibi Srijit Mukherji'yi yönetmen koltuğunda gördüğümüz dizide keskin hafızasıyla övünen başarılı ve hırslı bir girişimcinin kimliğini hatırlayamadığı bir kadının iddiaları üzerine kendini psikolojik bir girdabın içinde bulması; utangaç bir makyaj sanatçısının haksızlığa uğradığına inandığı kişilerden intikam almak amacıyla protez maske kullanmaya başlaması ancak kendi sonunu hazırladığının farkında olmaması; kleptomanik eğilimleri olan bir şarkıcının kurbanlarından biriyle seneler sonra karşılaşınca yaptığı hırsızlığı telafi etmek istemesi ancak işlerin pek de planladığı gibi gitmemesi; yeterince yaratıcı olmadığını düşünen popüler bir oyuncunun büyüyen öz güvensizliğiyle boğuşması gibi birbirinden farklı hikâyelere eşlik ediyoruz.

21-06/26/ray-netflix.jpeg

X-Ray: Selected Satyajit Shorts'un oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Manoj Bajpayee, Gajraj Rao, Kay Kay Menon, Ali Fazal, Harshvardhan Kapoor, Radhika Madan, Shweta Basu Prasad, Chandan Roy Sanyal, Akansha Ranjan Kapoor, Rajesh Sharma, Bidita Bag, Kharaj Mukherjee, Dibyendu Bhattacharya, Shruthy Menon, Anindita Bose, Neeraj Purohit, Loveleen Mishra, Raghuvir Yadav, Manoj Pahwa.

"Ray" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin