Kırmızı Oda 2.Sezon Tanıtımı ve 2.Sezon Tarihi

Kırmızı Oda 2.sezon tanıtımı yayınlandı. Yeni sezon için yayınlanan tanıtımda dikkat çeken detaylar ve yeni sezon için açıklanan tarih ile karşınızdayız.

Oğulcan Özsezgi
27 Haziran 2021 - 14:00
Gündem

Kırmızı Oda 2.sezon tanıtımı, beklenenden çok daha erken yayınlandı. Tanıtım için en azından şöyle yaz sonuna doğru gelir diyorduk ama öyle olmadı. Yeni sezon haberi hemen dizinin bitmesinin üzerinden 1 hafta geçmesiyle verildi.

Yeni sezon için tanıtım yayınlanmasına yayınlandı ama bunun hemen arkasından da yeni sezonun tarihi de verildi. Yani dizinin hayranlarının uzun süre haber beklemesine gerek kalmayacak. Peki yeni sezon tanıtımında ne var ve dizinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

Kırmızı Oda 2.sezon Tanıtımı ve Detaylar

Yeni sezon tanıtımı biraz daha farklı. Şöyle ki yeni sezona ilişkin herhangi bir şey yok. Evet yeni sezon için yayınlanan bir tanıtım ama görüntüler ilk sezondan görüntüler.

Paylaşılan görüntüler ilk sezonda yer alan hikayelerden derleme olan görüntüler. Baştan sona her karakterin gösterildiği ve kısa bir özetin gösterildiği görüntüler. Tanıtım videosunda tabii ki ikinci sezonun görüntülerini beklemiyorduk çünkü tanıtım çok erken yayınlandı.

Bu kadar erken yayınlanan bir tanıtım, yeni sezon çekimlerinden önce yayınlanan bir tanıtım olduğu için yeni sezon görüntüleri de haliyle yok. Kırmızı Oda 2.sezon tanıtım videosunda en çok dikkat çeken nokta ise dizinin ne zaman yayınlanacağının açıklanmış olması. Baktığımız zaman, dizinin Eylül’de yeniden yayınlanmaya başlayacağı söyleniyor.

Yani bu ara sadece 2 aylık bir ara olacak. Eylül ayında yeniden dizi başlamış olacak ve yeni bölümler de gelmiş olacak. Gülben’in durumu ne olacak ve ne gibi yeni karakterler göreceğimizi de yeni sezonda öğreneceğiz. Biliyorsunuz Delikanlı Sadi gibi önemli karakterler ayrıldı. Aslında devam eden karakter de kalmadı desek yeridir. Yeni sezon bu açıdan sürprizlerle dolu bir sezon olmaya aday olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin