Good Girls Revolt'u 2. sezonuyla geri döndürme çabaları sonuç vermedi!

Amazon'un bir yıl önce iptal edilen dizisi Good Girls Revolt'un 2. sezonuyla geri dönmeyeceği kesinleşti.

Volkan Küçükel
06 Ocak 2018 - 11:18
Gündem

Amazon'un yaklaşık bir yıl önce sürpriz şekilde iptal ettiği ancak bu kararın ardından Sony Pictures Television'a bağlı yapımcı şirket TriStar Television'ın diziyi başka platformlara taşıyıp devam ettirebilme maksadıyla görüşmelere başladığı "Good Girls Revolt"un kaderi belli oldu.

GOOD GIRLS REVOLT 2. SEZON OLMAYACAK

Dizi fanlarının ve oyuncu kadrosundaki isimlerin umutla beklediği girişimler ne yazık ki bir sonuç vermedi. Yapımcı şirket dizinin ikinci sezonunu hayata geçirebilecek bir kanal ya da platformla anlaşmaya varamadı. Şu andan itibaren Good Girls Revolt'u diriltme projesi artık rafa kaldırılmış durumda.

"GOOD GIRLS REVOLT" KONUSU

Lynn Povich'in 2012 senesinde yayımlanan ve News of the Week haber dergisinde yaşanan gerçek bir tarihi olaya dayanan aynı isimdeki eserinden ekranlara uyarlanan dizi, 1969 senesinde geçen bir dönem draması olup dönemin medyasındaki erkek egemenliğine karşı ayakta kalmak ve savaşmak için uğraşan kadınların hikayesini ekranlara yansıtıyordu.

18-01/06/good-girls-revolt-dizi.jpg

Toplumsal cinsiyet eşitliğini merkezine alan Good Girls Revolt'ta taciz edildikleri ve haber dergisi için gazetecilere dönüşmelerine izin verilmemesinden dolayı adil davranılmasını isteyen bir grup genç kadın araştırmacının hikayesini izliyorduk.

İlginçtir ki Good Girls Revolt için iptal kararı alındığında Amazon Stüdyoları'nın başkanı olarak görev yapan Roy Price bir süre sonra kendisine yönelik cinsel taciz suçlamaları nedeniyle görevinden ayrılmak durumunda kalmıştı.

Dana Calvo'nun yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Genevieve Angelson (Backstrom), Anna Camp (Pitch Perfect), Erin Darke (We Need to Talk About Kevin), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Hunter Parrish (Weeds), Joy Bryant (Parenthood), Jim Belushi ve Grace Gummer gibi isimler rol alıyordu.

Calvo ile birlikte Lynda Obst, Darlene Hunt, Don Kurt ve Jeff Okin projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyordu.

18-01/06/good-girls-revolt.jpg

Eleştirmenlerden genellikle olumlu eleştiriler alan ve tarz olarak Mad Men'in kadın versiyonu olarak nitelendirilen Good Girls Revolt'un ekran serüveni böylelikle kesin olarak sona ermiş oldu.

"Good Girls Revolt" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin