Netflix'in The Chilling Adventures of Sabrina uyarlamasında genç cadıyı oynayacak isim belli oldu!

The Chilling Adventures of Sabrina çizgi romanının Netflix'teki dizi uyarlamasında başrol Kiernan Shipka'nın oldu.

Volkan Küçükel
06 Ocak 2018 - 14:47
Gündem

İlk etapta Riverdale dizisinde karşımıza çıkacak genç cadı Sabrina'nın merkezindeki bir dizi olarak The CW kanalında geliştirilmeye başlanan ancak sonrasında Netflix'e transfer olup Riverdale ile bağlantısı olmayan kendine özgü bir dizi olarak senaryosu baştan ele geçirilen "Sabrina the Teenage Witch" dizisinde Sabrina'ya hayat verecek aktris belli oldu.

Yakın geçmişte Mad Men ve Feud: Bette and Joan gibi dizilerde karşımıza çıkan Kiernan Shipka, The Chilling Adventures of Sabrina isimli Archie Comics çizgi romanından uyarlanacak dizinin baş kahramanı olarak oyuncu kadrosuna katıldı.

18-01/06/sacasa-twitter.png

"CHILLING ADVENTURES OF SABRINA" KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen Sabrina dizisinde Sabrina the Teenage Witch'in maceraları ve kökeni; korku, doğaüstü ve esrarengiz olaylar, okültizm ve kuşkusuz cadılık unsurları eşliğinde karanlık bir atmosferde izleyicilere yansıtılacak.

Rosemary's Baby ve The Exorcist filmlerinin tarzında olması beklenen dizide yarı cadı-yarı ölümlü doğasıyla uzlaşabilmek için mücadele veren Sabrina bir yandan da kendisini, ailesini ve insanoğlunun yaşadığı dünyayı tehdit eden şeytani güçlere karşı ayakta durmaya ve savaşmaya çalışacak.

18-01/06/sabrina-netflix.jpg

SHIPKA'NIN KARİYERİ

Hayatındaki tüm bu karmaşıklık bir yana Baxter High'da eğitim hayatını sürdüren zeki, merhametli ve cesur Sabrina karakterine hayat verecek 19 yaşındaki Chicago doğumlu genç oyuncu Kiernan Shipka son dönemde Susan Sarandon ve Jessica Lange'lı FX dizisi Feud: Bette and Joan'da Bette Davis'in (Sarandon) güçlü iradeye sahip genç kızı B.D. rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Aktrisi en iyi hatırlayacağımız yapım ise 2007-2015 seneleri arasında Sally Draper karakteriyle rol aldığı AMC'nin bol ödüllü dizisi Mad Men olsa gerek. Constantin Film ve EMJAG Productions ortaklığında hazırlanan John R. Leonetti'nin yeni korku filmi The Silence ve Frank Langella, Candice Bergen, Kathryn Erbe, Jared Gilman gibi isimlerin yer aldığı Charlie Kessler filmi Lapham Rising ise yakın gelecekte aktrisi göreceğimiz filmler arasında.

18-01/06/kiernan-shipka.jpg

Shipka'nın kadroya katılması üzerine düşüncülerini belirten Aguirre-Sacasa, Sabrina'nın daha karanlık ve ürkütücü bir versiyonuyla karşılaşacağımızı söylerken "Sabrina'nın bu yeniden vücut bulma projesi hakkında konuşmaya başladığımızda Kiernan'ın ismi herkesin dilek listesindeydi. Kiernan'ın işlerinin büyük bir hayranıyız." ifadelerini kullandı.

NETFLIX'TEN 2 SEZONLUK ONAY CEPTE!

Netflix'ten 10'ar bölümlük 2 sezon onayını peşin alan yapımın geliştirici ekibinde bir değişiklik yok. Riverdale'den Roberto Aguirre-Sacasa, Berlanti Productions ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Riverdale'in pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Aguirre-Sacasa ve o bölümün yönetmenliğini üstlenen Lee Toland Krieger aynı konumlarını bu projede de sürdürecekler.

18-01/06/chillings-adventures-of-sabrina-1515239094.jpg

Aguirre-Sacasa ile birlikte Krieger, Berlanti Prods.'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter, Archie Comics CEO'su Jon Goldwater projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Dizinin izleyicilerle ne zaman buluşacağı konusunda şimdilik bir netlik yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin