The CW 2018 sezon ortası takvimini duyurdu!

The CW'nun 2018 sezon ortası döneminde başlayacak ve geri dönecek dizilerinin tarihleri netleşti.

Volkan Küçükel
08 Ocak 2018 - 14:57
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından The CW, içinde bulunduğumuz 2017-18 yayın sezonunun geri kalanı için yeni dizilerinin başlangıç tarihlerini ve geri dönecek dizilerinin geri dönüş tarihlerini duyurdu.

THE CW 2018 ARA SEZON TARİHLERİ DUYURULDU!

TCA Kış Basın Turu sunumunda duyurulan tarihlere bakıldığında kanalın yeni komedisi Life Sentence ile geri dönen dizilerinden iZombie, The 100 ve final sezonuyla The Originals'ın tarihlerinin netlik kazandığını görüyoruz.

Planların bir parçası olarak beklentilerin altında bir reyting performansı sergileyen ancak tam sezon onayını alan Nicollette Sheridan'lı Dynasty, 09 Mart'tan itibaren Çarşamba'dan Cuma akşamına geçip Crazy Ex-Girlfriend'in yayın dilimini alacak.

Jane the Virgin'in 17 bölümlük her zamankinden daha kısa olan dördüncü sezonunun 13 Nisan'da sonlanmasının ardından 20 Nisan'da The Originals final sezonu için ekranlara geri dönecek.

Lucy Hale'i ekranlara geri döndüren yeni dizi Life Sentence 07 Mart'ta başlarken; Black Lightning 16 Ocak'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz sezon The Flash'ın arkasında izleyicilerle buluşan iZombie 26 Şubat'ta dönerken, ek bölüm siparişi alamayarak 13 bölümle sınırlı kalan sezonun yeni dizilerinden Valor'un finalini yapmasının ardından onun zaman dilimine geçecek.

Black Lightning'in ilk sezon macerası sona erdikten sonra ise geri dönüşü merakla beklenen dizilerden The 100, 24 Nisan'da 5. sezonuyla ekranlarda boy göstermeye başlayacak.

18-01/08/black-lightning.jpg

The CW'nun 2018 sezon ortası takvimi şöyle oluştu:

16 Ocak Salı
8 p.m. The Flash (Yeni bölüm)
9 p.m. Black Lightning (Prömiyer)

26 Şubat Pazartesi
8 p.m. Legends of Tomorrow (Yeni bölüm)
9 p.m. iZombie (Sezon prömiyeri)

07 Mart Çarşamba
8 p.m. Riverdale (Yeni bölüm)
9 p.m. Life Sentence (Prömiyer)

20 Nisan Cuma
8 p.m. Dynasty
9 p.m. The Originals (Sezon prömiyeri)

24 Nisan Salı
8 p.m. The Flash (Yeni bölüm)
9 p.m. The 100 (Sezon prömiyeri)

18-01/08/the-100.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin