Marvel dizilerinin yıldızı Rosario Dawson Jane the Virgin kadrosunda!

Jane the Virgin 4. sezona son dönemde Netflix'in Marvel dizilerinde karşımıza çıkan Rosario Dawson dahil oldu.

Volkan Küçükel
08 Ocak 2018 - 18:23
Gündem

Dördüncü sezonuyla ekran macerasını sürdüren The CW dizisi "Jane the Virgin" tanıdık bir ismi daha oyuncu kadrosuna kattı.

Süper kahraman yapımlarından aşina olduğumuz, son dönemde Netflix'in Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist ve The Defenders gibi Marvel dizilerinde karşımıza çıkan aktris Rosario Dawson sezonun devamında birden fazla bölümde karşımıza çıkacak.

DAWSON'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu'nda duyurulan bu gelişmeye göre Dawson sezonun ikinci yarısında hikaye içine dahil olacak.

Oyuncunun nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı ise şimdilik belirsiz.

18-01/08/rosario-dawson-foto.jpg

Son olarak The Defenders dizisinde Claire Temple karakteriyle bir kez daha karşımıza çıkan oyuncu öncesinde Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'te aynı karakterle yer almıştı.

Aktrisin Darevil ve Iron Fist'in yeni sezonlarında görünmeye devam etme ihtimali konuşulurken, Luke Cage'in ikinci sezonu için geri döneceği daha önceden onaylanmıştı.

Dawson böylelikle müzisyenler Gloria Estefan, Britney Spears ve Ke$ha, CSI: Miami'den Adam Rodriguez, Gossip Girl'den Kelly Rutherford ve One Day at a Time'dan Justina Machado gibi diziye daha önceden konuk olan isimlerin arasına katılmış oldu.

JANE THE VIRGIN NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

17 bölümden oluşak dördüncü sezonunun yedi bölümünü geride bırakan Jane the Virgin, Melanie Mayron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle 26 Ocak'ta ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Dördüncü sezon 13 Nisan'da sona erecek.

"Jane the Virgin" 4. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin