Guardians of the Galaxy 3'ten beklenen fragman geldi!

Marvel evreninin sevilen yapımlarında Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filminden fragman yayınlandı!

Volkan Usta
02 Aralık 2022 - 15:25
Viral

Marvel'ın sevilen filmlerinden Guardians of the Galaxy'nin 3 filmininden resmi fragman yayınlandı. Ekibin son filmi olacak bu yapımda sürpriz detaylarda fragman da yer alıyor. İşte detaylar!

James Gunn'ın yazarlığını ve yönetmeliğini yaptığı Guardians of the Galaxy 3'te pek çok önemli karakter filmde karşımıza çıkacak. İlk görüntüleri Comic-Con 2022'de gösterilen filme dair en uzun ve detaylı fragmanın yayınlanması ile filmdeki baş kötünün High Evolutionary olacağı da böylece kesinleşmiş oldu.

22-12/02/guardians_of_the_galaxy_vol_3_poster.jpg

Ayrıca yayınlanan fragman sonrası Racoon'un geçmiş hayatına da filmde yer verileceği anlaşıldı. Ekibin en hırçın karakteri olan Racoon'un neler yaşadığı ve filmin gidişatını nasıl değiştireceğini de böylelikle görmüş olacağız.

İşte önemli sahnelerin yer aldığı Guardians of the Galaxy 3'ün fragmanı:

Guardians of the Galaxy 3, 5 Mayıs 2023'te vizyondaki yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin