İmzalar atıldı! Engin Akyürek ve Demet Özdemir partner oldu!

Fox'ta yakında ekrana gelmesi planlanan ve başrol için Aslı Enver'le görüşülen Adım Farah dizisinin detayları belli olmaya başladı. Aslı Enver'in yerine Demet Özdemir'e ve partner olarak da Engin Akyürek'e teklif gitmişti. Peki Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah dizisi oyuncuları kim? Engin Akyürek kimdir? Demet Özdemir kimdir?

Fox'un bu yılki iddialı yapımları arasında gösterilen ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturacağı O3 Medya’nın yaptığı The Cleaning Lady adlı diziden uyarlanan Benim Adım Farah'tan Aslı Enver'in projeden ayrılmasıyla birlikte kadın başrol için oyuncu arayışları başlamıştı.

22-12/02/asli.jpg

Aslı Enver'in hamilelik nedeniyle projeden ayrılmasıyla birlikte yerine hangi oyuncunun geleceği merak konusu olmuştu. Kısa süre sonra proje için Demet Özdemir'e teklif gitmişti. Projeyi duyunca çok heyecanlanan Demet Özdemir'in ise teklifi kabul ettiği öğrenildi.

22-12/02/1654517488008-ssfdghl.jpg

Hazırlıkları süren dizide Özdemir, İran asıllı bir mafya temizlikçisine hayat verecek. Hasta oğlunu yaşatmak için büyük bir mücadele veren Farah’ın bir cinayete tanıklık etmesi hayatını iyice alt üst edecek.

Engin Akyürek’in mafyaya hayat vereceği dizide Fırat Tanış başkomiser Mehmet’i oynayacak. Mustafa Avkıran, Senan Kara, Mert Doğan’ın oynadığı dizide Kerimşah’ın bakıcısı Gönül’ü ise Derya Pınar Ak canlandıracak.

Benim Adım Farah dizisinin konusu ne? Benim Adım Farah oyuncuları kim? Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Benim Adım Farah  dizisi bir doktor dizisi olacak. Doktor Farah’ın oğlu amansız bir hastalığa yakalanır. Tedavisi için ise çok ciddi bir para lazımdır. Doktor Farah oğlunu tedavi ettirmek için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin