Gülse Birsel’den Yeni Proje Geliyor!

Gülse Birsel yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu bu kez dijital platformlar için yeni bir dizi hazırlıyor. Dizinin içeriği belli oldu mu?

Son birkaç aydır hatta pandemiden beridir yeni bir trend var. Yeni trend artık dijitale yapılan işler gibi gözüküyor. Yeni projeler bir yana artık dijitale yapılan işlerde efsane yapımların geri dönüşlerini görüyoruz. Buna örnek vermek gerekirse ilk sırada Leyla ile Mecnun yer alacaktır. Böyle bir trend ortaya çıkmışken, iyi haberler de gelmeye devam ediyor. Bu sefer Gülse Birsel yeni bir proje için duyuru gerçekleştirdi.

Tahmin edebileceğiniz gibi dijitale yeni bir proje geleceği duyuruldu ve herkes heyecanlandı. Çünkü bazı iddialar var ve yine efsane bir dizi görebiliriz.

Gülse Birsel Dijitale Yeni Proje Hazırlıyor

Bu zamana kadar ünlü ismi efsane yapımlarıyla tanıdık. Bir dönemi ekrana bağlayan ve unutulmayan dizileriyle bildiğimiz ünlü isim şimdi de dijital platformlar için bir proje hazırlığı içerisinde.

Yazma yönünün ne kadar güçlü olduğunu bildiğimiz Gülse Birsel, projenin haberini de vermiş durumda. Ünlü oyuncu ve senarist şimdilik detay vermedi ve dizinin senaryosu üzerinde çalıştığını söyledi ama hemen beklentiler oluştu.

21-09/10/gulse-birsel-1.jpg

Dijitalde olacak olması ve yine komedi yapımı olarak gelecek olması, yeni bir efsane geliyor mu diye de sormamıza neden oluyor. Şu an çekim aşamasına ya da cast aşamasına geçilmediği için çok bilgi yok ama senaryo müthiş olacak orası kesin.

Dijitale yapılacak olan yeni projenin detayları neler olacak ve hangi platformda yayınlanacak gibi soruları cevaplamak adına biraz daha bekleyeceğiz. Gülse Birsel bu konuda mutlaka yeni paylaşımlar da yapacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin