Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisi Yakamoz Adıyla Geliyor!

Netflix'in yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi için gelişmeler yaşanmaya başladı. Dizinin adının değişeceği noktasında paylaşımlar yapıldı. İşte yeni isim.

Netflix Türkiye’nin yeni dizilerinden biri olacağı söylenen Bir Denizaltı Hikayesi dizisi için artık çok az zaman kaldı deniyordu. Netflix’in diziyi çok yakında yayınlayacağı söyleniyordu. Biz diziyi beklerken dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bir Denizaltı Hikayesi olarak beklediğimiz yeni dizinin adının değiştiği ortaya çıktı. Netflix paylaşımlarıyla ortaya çıkan gelişmeye göre dizi Yakamoz adıyla gelecek.

Netflix Türkiye, dizi için Twitter hesaplarından da paylaşım yapmış durumda. Hatta S245 kod adlı denizaltı tartışmalarına da gönderme de bulunan paylaşımlar geldi. Peki, dizi için neler biliyoruz?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Dizisi Yakamoz!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin yer alacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bilgi yok. Dizinin adı değişti ve Yakamoz oldu ama hala ne zaman geleceği noktasında bilgilerin açıklanmasını bekleniyoruz.

Konusu hakkında ise bildiğimiz bazı şeyler var. Dizide doğa üstü olaylarla karşılaşan ve denizaltına sığınan bir araştırma ekibi konu edinecek.

Aksiyon ve gerilim dolu bir hikayesi olacağını düşündüğümüz yapımın yönetmenlik koltuğunda ise Tolga Karaçelik olduğu biliniyor.

21-09/10/yakamoz-1.jpg

Tüm bu gelişmelerle beraber dizinin çekimlerinin de tamamlandığını ekleyelim. Bu yakınlarda bir yayın tarihi sürprizi gelecek olursa buna da şaşırmamak gerekiyor.

Adının Yakamoz ya da Yakamoz S245 olarak değiştiğini göreceğimiz yapımın, kaç bölümden oluşacağı noktasında da bir açıklama gelmedi. Devam sezonunun gelip gelmeyeceği gibi konular için de yayın dönemini bekliyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ’un geri dönüşünü gösterecek olan dizi için yeni bir paylaşım gelirse sizlere aktarmaya devam ederiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin