The Circle: ABD 3. sezon bu kez bol ters köşeli!

Yeni sırlar, yeni şoklar, sürprizlerle dolu yeni sezon... The Circle: ABD 3. sezonuyla geri döndü! Yeni sezona dair bilinmesi gerekenler burada...

Reality keyfiniz geri dönüyor! Yeni sırlar, yeni şoklar, sürprizlerle dolu yeni sezon...

Sosyal medyanın üstün olduğu bir dünyada bu oyuncular zirveye çıkabilmek için ellerindeki tüm kozları kullanıyorlar.

THE CIRCLE: ABD 3. SEZONA HOŞ GELDİNİZ!

Statü ile stratejinin iç içe geçtiği, adeta bir sosyal deney niteliğindeki Netflix reality dizisi "The Circle: ABD" 3. sezonuyla geri döndü!

THE CIRCLE: ABD 3. SEZON YAYIN TAKVİMİ

Reality dizisinin yeni sezonu, geçen sezon olduğu gibi 13 bölümden oluşmakta. Yapımın 3. sezonunun ilk dört bölümü 08 Eylül 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Yeni sezonun 4'er parçalık diğer iki kısmı 15 ve 22 Eylül'de izleyiciyle buluşacak. 29 Eylül 2021 Çarşamba tarihinde ise sezon finali bölümü yayınlanacak ve 100 bin dolarlık ödülü kim kazandığı belli olacak.

THE CIRCLE: US 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Yapımın üçüncü sezonunda; nakit ödülü kazanmak için sohbet etmekten, flört etmekten, arkadaşlık kurmaktan ve birbirlerine ihanet etmekten hiç korkmayan yepyeni yarışmacı kadrosu ile tanışmaya hazır mısınız?

Üçüncü sezonda; farklı stratejilere sahip oyunculardan oluşan yeni ekip Çember'e katılıyor. Bu sezonun para ödülünü kazanmayı uman yarışmacıları görülmediği kadar çok ters köşe bekliyor.

21-09/14/the-circle-3-sezon-yarismacilari.jpeg

Üstsüz selfieler, aileyle didişme ve alışılageldik bir engelleme... Oyuncuların profillerini oluşturup ilgi alanlarını paylaşmasıyla oyun başlıyor.

Süreleri 53 ile 60 dakika arasında yeni sezonun ilk 4 bölümü şu şekilde sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Eskisinden Daha Stratejik" (60 dakika)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Yeni Bir Sürpriz" (60 dakika)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Kimlik Hırsızlığı" (56 dakika)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Flört İttifakı" (53 dakika)

21-09/14/the-circle-3-sezon-izle.jpeg

Studio Lambert yapımcılığında hazırlanan The Circle: ABD'nin yürütücü yapımcı kadrosu Shane Byrne, Tim Harcourt, Stephen Lambert, Daisy Lilley, Susy Price, Chet Fenster, Richard Foster ve Toni Ireland'dan oluşuyor.

THE CIRCLE: US EN AZ İKİ SEZON DAHA DEVAM EDECEK!

Netflix, geçtiğimiz ay içinde The Circle: ABD'ye 4. ve 5. sezon onaylarını da vermişti.

"The Circle: ABD" 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin