Kırmızı Oda 2.Sezon Yayın Tarihi Açıklandı! Yeni Fragman

Kırmızı Oda 2.sezon yayın tarihi netlik kazandı. Bir yandan da yeni sezonun fragmanı için paylaşımlar geldi. İşte dizinin yeni karakterleri.

Kırmızı Oda’nın yeni sezon için ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği konusunda ise bir açıklama yapılmamıştı. Fragmanda sadece doktor hanımın konuşmalarının olduğunu gördük ve yayın tarihi için de yakında ifadesine yer verildiğini fark ettik. Aradan geçen günlerde Kırmızı Oda 2.sezon yayın tarihi açıklandı.

Yayın tarihi açıklandığı gibi yeni bir fragman da geldi. Yeni fragmanın artısı, diziye katılacak yeni oyuncuları görmemiz oldu. Dizi ne zaman yayınlanacak ve fragman detayları neler onlara da bakalım.

Kırmızı Oda 2.sezon Yayın Tarihi ve İlk Fragman

Yayınlanan fragmana göre dizinin yayın tarihi 17 Eylül. Bu ayın sonuna doğru yayınlanacak olan ilk bölümde yine gün değişikliği olmayacak. Dizi Cuma günleri ekrana gelmeye devam edecek. Fragmanda sadece tarih olmadığını söyledik.

Yeni oyuncular için de ilk gösterimleri görmüş olduk. Başta Ayça Bingöl dikkat çekiyor. Hikayesini ve canlandırdığı karakteri tam olarak öğrenememiş olsak bile, annesinin babasını öldürdüğünü öğreniyoruz.

Diğer taraftan dizide yer alan bir başka yeni isim Nihal Yalçın olacak. Ünlü oyuncunun da yine sorunları olan bir, genç kadını canlandırdığını görüyoruz.

Yeni oyuncular çok iddialı ve hikayeleri de bir o kadar iddialı gibi gözüküyor. Artık 17 Eylül tarihinde yayınlanacak ilk bölümün ardından kimin hikayesinde neler var görmüş olacağız. Bu fragmanla beraber yeni sezonun ilk sezonu aratmayacağını anladık.

Tüm bunların üzerine bir de Gülben karakterini dizide görmemiz, Kırmızı Oda’nın çok daha güçlenmesini sağlayacaktır. Şimdilik fragmanda Gülben ile ilgili herhangi bir paylaşım yok. Zaten ilk bölümden dizide yer alacak mı o da belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin