Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Afişi Paylaşıldı

Masumlar Apartmanı yeni sezon afiş görseli geldi. Afiş görselinde dizide yer alacak olan yeni oyuncu da karşımıza çıktı. Yeni karakter belli mi?

Oğulcan Özsezgi
10 Eylül 2021 - 00:26
Gündem

Beklentileri yıkan ve en önemli karakterlerden birine veda ederek tartışmalar içerisinde final yapan Masumlar Apartmanı geri dönüyor. Dizinin geri dönmesine sadece 4 gün gibi bir süre kaldı. Yeni bölüm geldiği zaman, her şeyi öğreneceğiz. Kime ne olmuş neler yaşanmış bunları görme fırsatımız olacak. Ama dizi yayınlanmadan da çok şey ortaya çıktı. Bir fragman gelmişti zaten. Şimdi de Masumlar Apartmanı yeni sezon afiş görseli paylaşıldı.

Tabii ki oyuncularda değişiklik olunca afiş için de değişikliğe gidildi. Her dizide olduğu gibi yeni sezonda diziye katılan oyuncu da afişte yer aldı.

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Afişi!

Görsele baktığımız zaman zaten başı çeken kardeşler direkt karşımızda. Safiye her zaman oturduğu koltuğuna oturmuş ve yerli yerine. Gülben ise ablasının hemen arkasında yine yerli yerinde.

Han derseniz o da ablasının dizinin dibinde ve aslında bakarsanız o da yerli yerinde. Burada tek sürpriz isim ise diziye bu sezon dahil olan Melisa Şenolsun. Yine Melisa Şenolsun da Safiye’nin önünde oturuyor.

21-09/10/masumlar-apartmani-yeni-sezon-afis.jpg

Buradan da anladığımız yeni karakter beklediğimiz gibi doğrudan aile ile alakalı olacak. Fragmanda da zaten Han’ın yanında yer aldığını görmüştük. Han ile bir şeyler konuşmuşlar ve sonrasında da Melisa Şenolsun’un dansını izlemiştik.

Muhtemelen İnci gitti yerine yeni bir isim geldi ve boşluğu doldurmaya çalışacak. Naci’ye ne oldu ya da Gülben’in tedavi olma girişimi konusunda neler yaşandı bilemiyoruz. Bunlar yeni sezon ilk bölümlerden sonra öğreneceğimiz şeyler. Şu an yeni gelen oyuncu ve kalan oyuncular bu şekilde. Çok bir değişiklik olmadığını zaten biliyorduk. Ama afiş görseli de bize özetlemiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin