Gupse Özay'ın "Lohusa" filminde doğum sahnesi gerçek oldu!

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Gupse Özay imzalı "Lohusa" filminin çekimleri devam ediyor. Bu arada Özay'ın filmde kendi doğum doktoruna yer vermesi de ilgi çekti. İşte gerçeği aratmayan "Lohusa" filminden detaylar...

ozan
24 Ekim 2023 - 11:34
Kültür Sanat

Gupse Özay, geçen yıl kızı Jan Asya’yı dünyaya getirdi. O dönem yaşadığı zorluklardan da yola çıkarak "Lohusa" filmini kaleme alan Özay, filmin çekimlerinde gerçek bir doktora yer verdi. Gupse Özay, kendi doğum doktoruyla kamera karşısına geçerek herkesi şaşırttı.

23-10/24/lohusa-film-1698137950.jpg

Oyuncu, senarist ve komedyen Gupse Özay’ın "Lohusa" filminin önümüzdeki yıl seyirciyle buluşması bekleniyor. Bu arada filmden detaylar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Özay'ın gerçek doğum doktoru olan kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven ile doğum sahnelerinde aynı karede yer aldığı görüldü.

23-10/24/lohusa-filmi.jpg

Genç bir anne-babanın, doğumdan sonra yaşadıkları 40 günü ve bu süreçte başlarına gelen komik olayları anlatan filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Ayrıca filmde Gupse Özay’ın yanı sıra Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Elif Nur Kerkük, Su Şanad ve Feri Baycu Güler’in gibi oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı "Lohusa", NuLook Production imzasıyla 2024 yılında seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin