Gürkan Uygun yerli uyarlama Prison Break dizisinde!

Prison Break uyarlaması olarak çekilecek dizinin başrol oyuncuları netleşiyor. Kurtlar Vadisi serisinden tanıdığımız Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun dizide!

Editör
14 Temmuz 2018 - 20:31
Kültür Sanat

Uzun zamandır cast çalışmaları yapılan yerli Prison Break uyarlaması dizi için sona gelindi. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ'un orijinal yapımdaki Michael Scofield karakterini canlandıracağını duyurmuştuk. Yeni gelen bilgilere göre abisi Lincoln Burrows karakterini canlandıracak kişinin de Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati karakteriyle hayatımıza giren Gürkan Uygun'un oynayacağı yönünde.

KURTLAR VADİSİ'NDEN MEMATİ KARAKTERİ DİZİDE

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve en son sekiz yıllık aranın ardından Prison Break Sequel (5. sezon) adıyla yeniden çekilmeye başlanan dizi, büyük soru işaretleriyle sezon finali yaparak izleyiciyi merak içerisinde bırakmıştı. Hala 6. sezonun çekilip çekilmeyeceği konusunda net bilgi verilmezken, Türkiye'den bu konuda atak geldi. Fox Türkiye'nin yayın haklarını aldığı dizinin yerli uyarlaması için harekete geçtiğini daha önce duyurmuştuk. Buna göre başrol oyuncularına Kıvanç Tatlıtuğ ve Gürkan Uygun'un getirileceği belirtiliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da görüşmeler neticelenmiş. Hatta oyuncu kadrosu için Özkan Uğur'a da teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor..

Bilmeyenler için dizinin konusu

Michael Scofield bir mühendistir ve işlemediği bir suçtan ötürü idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u yasal olan her yolu denemesine rağmen kurtaramamıştır. Hal böyle olunca yolunda ilerlemeye karar veren Michael, bir banka soygunu düzenleyerek kardeşinin bulunduğu hapishaneye girmeyi başarır. Şimdi ise yapılacak tek şey kendi kurguladığı mükemmel bir kaçış planını başarıya ulaştırmaktır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin