Güvercin Kenan (Mehmet Ali Nuroğlu) kimdir?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Güvercin'in hikayesi ve oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Güvercin Kenan kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 09:43
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Güvercin'in hikayesi ve oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Güvercin Kenan kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler.. 

Güvercin Kenan kimdir?

19-11/21/kenan.png

Cibranoğulları ailesinin Ahmet bey'den sonraki reisidir. Kevsa’nın büyük oğlu, Ökkeş ve Nefise’nin ağabeyleridir. Bedir Kavvi ile aralarındaki husumetin kan davasına dönüşmesine engel olmak için elinden geleni yapacak olan Kenan, Bedir'in kızı Zülüf'e aşık olacaktır. 

Güvercin dizisinde Kenan karakterini Mehmet Ali Nuroğlu canlandırmaktadır. 

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

19-11/21/kenan-kimdir.png

7 Eylül 1979 doğumlu oyuncunun ideali felsefeci olmaktı. Hatta bunun için ODTÜ'ye gitti. Daha sonra teorik bilimin kendisine göre olmadığını anlayınca okul yıllarında başladığı tiyatroculuğu meslek edinmeye karar verdi.

Okuduğu 3 yılı geride bırakıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümüne girdi. Devlet Tiyatrolarında görev aldı. Çağan Irmak 'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a geldi. "Devrimci Mehmet" rolünü başarıyla canlandırdı. Sonradan Kırık Kanatlar dizisine başladı. En son SAK dizisinde rol alan oyuncu Güvercin dizisinde de başrol oynamaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin