Güvercin Zülüf (Almila Ada) kimdir?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Güvercin bu akşam başlıyor! Güvercin dizisinde Zülüf kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce nerede oynadı? İşte tüm merak edilenler burada!

Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 11:08
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının yeni dizisi Güvercin bu akşam başlıyor! Güvercin dizisinde Zülüf kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce nerede oynadı? İşte tüm merak edilenler burada!

Güvercin Zülüf kimdir?

19-11/21/zuluf.png

Zülüf, yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak hapse giren Bedir Kavvi'nin kızıdır. Güzelliği ve masumluğu ile bilinir. Kan davasını önlemeye çalışan Kenan ile aşkı bulacaktır ancak önlerinde çok engel vardır.

Güvercin dizisinde Zülüf karakterini Almila Ada canlandırmaktadır. 

Almida Ada kimdir?

19-11/25/almila-ada-kimd.jpg

4 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Çocukluğu Rusya ve İstanbul'da geçen genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı daha sonra da Ingiltere'de bale lisans eğitimini tamamladı. Londra-Paris-Prag başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde dansçı ve manken olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye bu dizi için dönüş yaptı. 1,74 boyunda ve 46-37 kilo ağırlığında olan Almila Ada, Yurtdışında Paris-Londra Moda haftasında, ünlü Hollister markası, Litvanya'da IQ dergisi ve Italyan Vogue dergisi için modellik yaptı. En son Turkiye'de Instyle Ekim sayısında yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin