Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 11:42
Yeni Bölüm

Çok yakında izleyici ile buluşacak olan O3 Medya ve NGM imzalı yeni Star Tv dizisi Sefirin Kızı için geri sayım başlamışken, merak uyandıran diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

19-11/25/are.png

Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in paylaştığı ve Ege'de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin konu edileceği dizinin çekimleri devam ediyor. Karadağ'da ve Muğla'da yapılan çekimler sonucunda ilk tanıtımını yayınlayan dizinin yeni tanıtımı da yayınlandı. 

Sefirin Kızı 2. tanıtım yayında!

19-11/25/sancar.png

Sancar ile Nare'nin dillere destan aşkını konu alan yeni dizi kadrosunda: Erdal Küçükkömürcü (Sefir), Gonca Cilasun (Menekşe), Tülin Yazkan (Menekşe), Erhan Alpay (Akın), Uraz Kaygılaroğlu, Ömrün Nur Çamçakallı (Nare'nin çocukluğu), İlayda Ildır, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Sami Aksu ve Edip Tepeli gibi birçok başarılı ismi de bir araya getirdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin