Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak?

Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 11:45
Yeni Bölüm

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ü başrolde buluşturan dizi, Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? sorusu, izleyici kitlesinin ilgisini çekiyor. Çekimleri hem yurt dışında hem de Türkiye'de yapılan dizinin hazırlıklarında sona yaklaşıldı. 

19-11/25/sefirin-kizi-nare.png

Sancar ile Nare'nin Ege'de yaşanan destansı aşkını konu alan dizi O3 Medya ve NGM imzası ile ekranlarda olmak için gün saymaya başladı. 

Sefirin Kızı oyuncuları kimler?

19-11/25/are-1574673144.png

Erdal Küçükkömürcü (Sefir), Gonca Cilasun (Menekşe), Tülin Yazkan (Menekşe), Erhan Alpay (Akın), Uraz Kaygılaroğlu, Ömrün Nur Çamçakallı (Nare'nin çocukluğu), İlayda Ildır, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Sami Aksu ve Edip Tepeli gibi birçok başarılı isimler dizinin kadrosunda bir araya geliyor.

Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? 

19-11/25/sefirin-kizi-ne-zaman-basliyor.png

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak yayın günü olarak en sakin gün olan Perşembe akşamlarının seçileceği düşünülen dizi hakkında daha fazla bilgi geldiğinde sizlerle paylaşacağız. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin