Güzel Günler'in 13. Bölümünde Selma'nın babası hakkında gerçekler ortaya mı çıkıyor?

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler'in 13. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Peki Güzel Günler'in 13. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in 12. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 13. bölümünde Mihran ve Selma arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
03 Şubat 2023 - 22:54
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Kıymet ve Füsun’un seyircileri kahkahaya boğacak anlarının ekrana geldiği tanıtımda Füsun, Mihran için Selma’yı bir baloya çağırıyor. Selma ve Kıymet’in, Selma’nın babasının hakkında konuşması ise dikkat çekiyor.  

23-02/03/guzel-gunler-1-1675454237.jpg

GÜZEL GÜNLER’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Setrak’tan yadigar kalan kolyenin, Alya’nın eline geçtiğini öğrenen Selma’nın kalbi bir kez daha kırılmıştır. Selma’nın gönlünü almak için çabalayan Mihran, Füsun’dan yardım ister. Akşam yapılacak mücevherciler balosuna katılmak isteyen Füsun, Selma’yı birlikte gitmeye ikna edebilirse kendi de baloya katılacaktır. Altan ve Atakan formalite evliliğin kurallarını belirlemeye çalışırken, Kıymet ve Hâkim gözlerden uzak bir akşam yemeği yemeye karar verir. Cihangir’in Selma’yı dansa kaldırdığı balo, sürpriz bir haber sonrası Mihran’la ikisinin arasının yeniden açılmasına sebep olacaktır.

23-02/03/guzel-gunler-3-1675454383.jpg

Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin