Netflix'in sevilen yapımı Sıcak Kafa'da şaşırtıcı gelişme! 2. sezon olacak mı? Ünlü isim açıkladı!

Netflix'in başrollerinde Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı'nın yer aldığı Sıcak Kafa için şok bir haber açığa çıktı. Peki Sıcak Kafa'nın 2. sezonu gelecek mi? Sıcak Kafa'nın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Sıcak Kafa'nın 1. sezonunda neler yaşandı? Sıcak Kafa'nın konusu ne? Sıcak Kafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Sıcak Kafa 2. sezondaki sürpriz ne? Şevket Çoruh kimdir?

Volkan Usta
03 Şubat 2023 - 17:15
Kültür Sanat

Netflix'in ilk sezonuyla çok sevilen yapımı Sıcak Kafa'da şok bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Başrollerinde, Osman Sonant, Haluk Bilginer, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh ve Tilbe Saran’ın yer aldığı Sıcak Kafa dizisinin ilk sezonu geçtiğimiz aylarda Netflix’te yayınlandıktan sonra izleyenleri tarafından çok beğenilmişti. Sezon finali yapan dizinin izleyicileri dizinin 2.sezonu olup olmayacağını çok merak ediyordu.

23-02/03/evke-1675433609.jpg

Bu gelişmelerin ardından şok gelişme ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yaşandı. Çoruh, yaptığı paylaşımda karakterine veda etti ve bir takipçisine verdiği yanıtla dizinin 2.sezonun olmayacağını belirtti.

23-02/03/auaxm.jpg

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin