Halit Ergenç ve Ozan Güven "Call My Agent" uyarlamasına konuk olacaklar!

Ekranların sevilen isimleri yeni dizinin kadrosunda buluşuyor.


18 Haziran 2020 - 11:13
Gündem

Geçtiğimiz günlerde, açıklaması Ay Yapım tarafından yapılan ve başrol oyuncuları duyrulan Call My Agent isimli diziden uyarlanacak olan ve Menajerimi Ara adı ile çevrilen yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agent dizisi oyuncu kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri buluşturarak yola çıkıyor. "Medcezir", "Ufak Tefek Cinayetler", "Cesur ve Güzel" gibi dizileri yöneten Ali Bilgin'in yönetmenliğini yapacağı, Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin hazırlıkları hız kazandı. 

Ozan Güven ve Halit Ergenç Menajerimi Arayın dizisine konuk olacak!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde birlikte rol alan Ozan Güven ve Halit Ergenç yeniden bir araya geliyor. Ay Yapım imzası ile Star TV'de yeniden hayat bulmaya hazırlanan Call My Agent dizisinin kadrosunds buluşacak olan ikili diziye konuk oyuncu olarak dahil olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin