Haluk Bilginer'in 'Maria' filminden alacağı ücret belli oldu!

Angelina Jolie ile başrollerini paylaşacağı 'Maria' filminde Haluk Bilginer'in alacağı ücret belli oldu. Haluk Bilginer bu filmde ne kadar ücret alacak? Haluk Bilginer hangi rolde yer alacak? Haluk Bilginer kiminle oynayacak? Haluk Bilginer ile Angeline Jolie'nin filminin konusu ne? Haluk Bilginer filmden ne kadar kazanacak? İşte detaylar...

ozan
12 Ekim 2023 - 12:07
Kültür Sanat

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu "Maria" filminde, Angelina Jolie ile Haluk Bilginer başrolleri paylaşacak. Birkaç gün önce filmin çekimlerinden ilk kareler paylaşılmıştı. Bu kez usta sanatçı Haluk Bilginer'in filmden alacağı ücret belli oldu.

Avrupa ve Hollywood yapımlarında pek çok kez yer alan Bilginer, "Maria" filmindeki rolüyle de merak konusu oldu. Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin 'Callas'ı, Haluk Bilginer'in Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandıracağı filmin çekimleri sürüyor.

23-10/12/haluk-bilginer.png

Gişeden de kazanacak

Haluk Bilginer’in filmden 800 bin dolar (22 milyon TL) alacağı iddia ediliyor. Başarılı sanatçı, "Maria" filminin gişesinden de yüzdelik pay alacak.

Filmin çekimleri sürüyor

Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" filminin çekimleri devam ediyor.

23-10/12/maria-1.png

Ne anlatıyor?

Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı "Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini anlatacak. Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi.

Önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşınan Callas, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis ile yaşadığı ilişkisi boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme gelirken, filmde nelerin yer alacağı merakla bekleniyor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin