Hande Soral'ın yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncu yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
13 Kasım 2020 - 10:00
Gündem

Oyunculuk kariyeri; Tolga Çevik'in yer aldığı eğlence programı Komedi Dükkanı'nı izlemeye gittiğinde sahneye konuk olması ve normalden de uzun kalması ile keşfedilmesi sonucu başlayan Hande Soral, kısa sürede ekranların sevilen isimlerinden biri oldu. Küçük Kadınlar ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Budala, Fatih, Yılanların Öcü, Yılların Öcü, Diriliş Ertuğrul, Kalbim Yangın Yeri ve Evlat Kokusu adlı projelerde yer alan oyuncu şimdi yeniden bir dizi ile ekranlarda olacak.

20-11/13/hande-soral.png

Birçok dizide başarıyle rol alan Soral, en son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı. Vahide Perçin'in ardından Uğur Güneş'in de veda edeceği ATV'nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başrol olarak giren güzel oyuncu, annesinin ölümüyle yıkılan Demir Yaman'la (Murat Ünalmış) bağlantılı bir karakter olacağı öğrenilen rolü canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin