Arka Sokaklar dizisine Serhat Midyat ve Gaye Gürsel katıldı!

Uzun soluklu diziye yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 18:14
Gündem

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren ve sık sık kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı hikayesi ile 15 yıldır yayın hayatına devam ederek Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar, yayın hayatına tam gaz devam ediyor. 

20-11/12/arka-sokaklar.png

Yapımı Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldığı bilgisi heyecan yarattı. Yeni bölümleri cuma akşamları yayınlanan dizi sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisine Serhat Midyat ve Gaye Gürsel katıldı!

20-11/12/arka-sokaklar-gaye-yuksel.jpg

Diziye yeni katılan Serhat Midyat ve Gaye Gürsel’in izleyici karşısına çıkacağı 565’inci bölüm 13 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek. Serhat Midyat, Rıza Baba’nın peşinde olduğu Servan karakteriyle; Gaye Gürsel ise yolları bir şekilde Hüsnü Başkomiser ile kesişen Esra karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin