Seni Çok Bekledim kadrosunda kimler var?

Yeni proje Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosu belli oldu.

Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 18:07
Gündem

Star TV ekranları için yeni sezonda yayınlanmak üzere Skala Medya'nın yapımcılığında ve çalışmaları Özcan Deniz tarafından yürütülen Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları nihayet tamamlandı. Geçtiğimiz ayın sonunda okuma provasına giren ekip sete çıkmıştı. Ekibin isimleri belli oldu.

20-11/12/seni-cok-bekledim.png

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlana; başrolde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz olmak üzere, İlhan Şen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman, Ahmet Mekin ve Hakan Ummak gibi isimleri bir araya getiren proje oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek.

Seni Çok Bekledim kadrosunda kimler var?

20-11/12/starda.png 

Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yapacağı proje  Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi isimleri buluşturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin