Ekibinde 39 korona pozitif olan Gönül Dağı dizisi yayınlanacak mı?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı?

Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 17:52
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi bir süredir izleyicilerle buluşuyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin setinden korkutan haber geldi.

20-11/12/dag.jpg

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın, yönetmenliğini de Yahya Samancı'nın üstlendiği dizinin başrollerini  Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan üstlenirken, oyuncu kadrosunda: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı PınarKaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil yer alıyor. Kalabalık bir çalışma ortamına sahip olan dizinin setinden koronavirüs haberleri gelmiş ve ekipten 39 kişinin test sonucunun pozitif olduğu öğrenilmişti.

Ekibinde 39 korona pozitif olan Gönül Dağı dizisi yayınlanacak mı?

20-11/12/gonul-dagi.png

Gönül Dağı setinden yeni bilgiler geldi. Teknik ekipteki pozitif vaka sayısının 5'e düştüğü açıklandı. Süreci hafif atlatan Ali Düşenkalkar'a yarın yeniden test yapılacak. Ekibin karantina süreci bittiği gibi 3 gün sonra sete çıkılması planlanıyor. TRT ve yapım şirketi almış olduğu kararla pandemiden dolayı çalışamayan Gönül Dağı'nın teknik ekibine 1'er kaşe ekstra ödeme yapacak. Stok bölümü olan Gönül Dağı dizisinin yayın akışında ise herhangi bir değişikliğin olmayacağı ve cumartesi günü yeni bölümün yayınlanacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin