Zümrüdüanka dizisi final yapıyor!

Fox dizisi final yapıyor.

Merve Mutlu
13 Kasım 2020 - 11:21
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdüanka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni isimlerin katılması da heyecanı artırdı.

20-11/13/anka.jpg

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdüanka dizisinin yeni sezon ilk bölümünde: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Eyüboğlu kadroda yer almış ve karakterleri ile beğeni toplamışlardı. Diziye soluk kazandıran ikilinin ardından Volga Sorgu ve Melih Çardak da dizinin oyuncuları arasına girmişti. Son olarak Menderes Samancılar'ın dahil olduğu diziden kötü haber geldi.

Zümrüdüanka dizisi final yapıyor!

20-11/13/zumruduanka.png

Fox ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisi yayın hayatına başladığı günden beri beklenen ratingleri veremedi. Hem düşük rating hem rakipsiz günde izlenmemesi nedeniyle dizi, kanalın en yakın vazgeçeceği proje oldu. İddialara göre Zümrüdüanka yakın bir zamanda final yaparak ekranlara veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin