Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor!

Sevilen bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
13 Kasım 2020 - 11:31
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ve Kerem Bürsin'in (Serkan) yer aldığı, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Elçin Afacan, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi başarılı ve sevilen isimleri de kadrosunda bir araya getiren romantik komedi türündeki sevilen dizi Sen Çal Kapımı hakkında hayranlarını üzecek haber geldi...

20-11/13/al-kapimi.jpg

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı ve Fox ekranlarının sevilen dizileri arasına giren dizi, MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve hayali başarılı bir peyzaj mimarı olmak olan Eda'nın eğitim bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkarak hesap sormak isterken, bursunu geri alma karşılığında 2 ay boyunca nişanlı rolü yaparken birbirlerine farkında bile olmadan aşık olmalarını konu alan diziye en son Ali Ersan Duru katılmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor!

20-11/13/sen-cal.png

Sezon dizilerinin eklenmesi ile yaz dizilerindeki rating düşüşü bir diziyi daha etkiledi. İddialara göre: hem hikayenin bitmesi hem Kerem Bursin isteğiyle kısa süre sonra sen Çal Kapımı yaz projesi final yaparak ekran macerasını tamamlacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin