Hasan Can Kaya o soruya çok sinirlendi

Konuşanlar programıyla çok sevilen komedyen Hasan Can Kaya'ya sorulan soru kendisini çok sinirlendirdi. 20 milyon TL'lik lüks aracıyla gündem olan Hasan Can Kaya'yı sinirlendiren o soru...

Berfin Sengil
05 Şubat 2024 - 09:10
Magazin

Sevilen yapımlardan biri olan Konuşanlar ile önemli bir hayran kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya, son zamanlarda Büşra Pekin ile oynadığı Çok Aşk filmiyle konuşuluyordu. Ayrıca ikilinin aşk yaşadığı iddiaları da uzun süre gündemden düşmemişti.

Kaya'nın yeniden gündem olmasını sağlayan bir konu ise lüks aracı oldu. Önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Hasan Can Kaya'ya konu ile ilgili sorular yöneltildi.

'Yok Böy Bir Şey'

Alkollü araç kullandığı için kaza yaptığı iddia edilen Hasan Can Kaya, "Geçmiş olsun efendim geçen hafta alkollü bir şekilde araç kullanarak kaza yapmışsınız. Bariyerlere vurmuşsunuz bu konuda açıklama yapmak ister misiniz" şeklinde yöneltilen soruya sinirlendiği iddia edildi.

Hasan Can Kaya, "Yok böyle bir şey arkadaşlar" diyerek hızla aracına binip bulunulan yerden uzaklaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin