Hatufim yaratıcısından elmas ticareti temalı yeni bir dizi: Diamonds

Diamonds dizisinin hikayesi elmas sektöründe yer alan bir aileye odaklanıyor.


30 Ocak 2018 - 22:39
Gündem

Homeland dizisinin uyarlandığı İsrail yapımı terörizm temalı dizi Hatufim'in arkasındaki yapım şirketi Keshet'ten yeni bir dizi daha geliyor.

YENİ DİZİ: DIAMONDS

"Diamonds" isimli dizinin hikayesi elmas sektöründe çalışan bir Yahudi aileye odaklanıyor.

Keshet International ile Belçikalı yapımcı De Mensen'in iş birliğiyle hazırlanan dizi İngilizce, Flamanca ve Fransızca olarak üretilecek.

De Mensen'den Jan Theys'in fikrinden yola çıkarak geliştirilen Diamonds'ın senaryosunu İsrailli yazar Rotem Shamir (Fauda, Hostages, 300) ve Yuval Yefet (Stardrive7, Last of You) ile Belçikalı yazar Paul Piedfort (Aspe, The Hell of Tangiers, The Rodenburgs, Professor T) kaleme alıyor.

"DIAMONDS" KONUSU

Çekimleri büyük ölçüde Belçika'da gerçekleştirilecek Diamonds, hikayesinin merkezine ultra Ortodoks Yahudi Wagner ailesini alırken; ailenin en küçük oğlunun intihar etmesi sonrasında Amerika'da yaşayan ve aileyle bağları uzaklaşan erkek kardeş Noah'ın çöküşün eşiğindeki aile işini kurtarmak için geri dönüşüne tanıklık edeceğiz.

Ortodoks yaşamdan uzaklaşmış olan ve niyeti tam olarak bilinmeyen Noah elmas ticaretinin karanlık dünyasının derinliklerine inmek zorunda kalacaktır.

Jan Theys yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Elmas ticaretiyle ilgili bu eşsiz hikayeyi anlatan daha doğal bir yetenek kombinasyonu olamazdı. KI ve De Mensen içerik yaratıcılığına dayanan iddialı şirketler. Diamonds da bunun bir yansıması olacak."

Geçmiş dönemde suç draması Salamander'in yeniden çeviriminde iş birliğine girişen Keshet ve De Mensen proje için potansiyel uluslararası ortak yapımcı ve finansörlerle görüşmelere başladılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin