Hayat arkadaşlarını sette bulan ünlüler kimler?

Hayat arkadaşlarını sette bulan ünlüler!


29 Ağustos 2014 - 11:09
Magazin

Hayat arkadaşlarını sette bulan ünlüler!

Sanat dünyasının birçok ünlü ismi yıllardır aradığı mutluluğu dizi setinde buldu.


Çoğu senaryo gereği evlenen ünlüler, hikayeyi gerçeğe taşıdı. Türkan Şoray ve Cihan Ünal'la başlayan set evliliklerine bu sezon Birce Akalay-Sarp Levendoğlu ile Yetkin Dikinciler-Aslı Orcan çifti katıldı. Sırada ise Hatice Şendil'le Burak Sağyaşar var.

İşte hayat arkadaşlarını setlerde bulan ünlü isimler.

 

BERGÜZAR KOREL & HALİT ERGENÇ

Binbir Gece dizisinde evli bir çifti canlandıran Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, dizinin final yapmasıyla birlikte nikah masasına oturdu. Çiftin Ali adını verdikleri oğulları bu evliliği taçlandırdı.

 

BİRCE AKALAY & SARP LEVENDOĞLU

Reyting rekorları kıran Küçük Ağa dizisinin başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu senaryo gereği boşandı ama gerçek hayatta nikah masasına oturmak için çok beklemedi. Çiftin düğünü 01 Ağustos'ta Suada'da gerçekleşti.[reklam]

TUBA BÜYÜKÜSTÜN & ONUR SAYLAK

Onur Say­lak, bir­lik­te oy­na­dık­la­rı Gö­nül­çe­le­n'in se­tin­de, Tu­ba Bü­yü­küs­tü­n'ün gön­lü­nü çel­di. Pa­ri­s'te ev­le­nen çif­tin, Top­rak ve Ma­ya adın­da­ki ikiz­le­ri şim­di 2 ya­şın­da. Bü­yü­küs­tün ve Say­lak, sa­nat dün­ya­sı­nın ör­nek çif­ti ola­rak gös­te­ri­li­yor.

 

HATİCE ŞENDİL & BURAK SAĞYAŞAR

Karadağlar dizisinin setinde tanışan Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil, yaz başında evlilik kararı aldı. Cannes'da nişanlanan çift, çok yakında nikah masasına oturacak.

 

SELEN SOYDER & TOLGAHAN SAYIŞMAN

4 sezon süren Lale Devri'nin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder dizideki gibi bir aile kurmak için hazırlıklara başladı.

 

GAYE TURGUT & DENİZ EVİN

Günlük dizi Beni Affet'in setinde tanışan çift, nikah masasına oturmak için çok beklemedi. Tanıştıktan kısa bir süre sonra Baltalimanı Polis Evi'nde düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

 

 

YENİ EVLİ ÇİFTTEN SÜRPRİZ HABER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin