Hayat Bugün'ün final fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler yaşanacak?

Show TV'nin sevilen yeni dizisi Hayat Bugün'ün final fragmanı yayınlandı. Peki Hayat Bugün finalinde neler olacak? Hayat Bugün dizisi ne zaman final yapacak? Hayat Bugün kaçıncı bölümde final yapacak? Hayat Bugün'ün 8. bölümünde neler yaşanacak? Hayat Bugün'ün konusu ne? Hayat Bugün dizisi final bölümü ne zaman? Hayat Bugün dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Volkan Usta
03 Aralık 2022 - 10:23
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Barış’ın, ablası Bilge Güvener’in kalbinin nakledildiği Yasemin ile hastanede yollarının kesiştiği tanıtımda yaşanan duygusal anlar dikkat çekiyor. Barış ile Yasemin arasında geçen konuşmada, “Belki de tam tersidir, sen ablama şahane bir hayat yaşatmışsındır!” sözleri ise yüreklere dokunuyor.

22-12/03/hayat-bugun-5.jpg

HAYAT BUGÜN’ÜN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hastanedeki şiddet olayından sağ kurtulan Aras kolundaki hareket kabiliyetinin sınırlanmasıyla cerrahlığa bir süre ara vermek zorunda kaldı. Bu gerçeği kabul etmekte zorlanan Aras, kendini suçlu hisseden Derin’den kolundaki hasarı gizlemek istedi.

22-12/03/hayat-bugun-4.jpg

Derin ise suçluluk duygusuyla başa çıkmak için kendini işine verdi ve uykusuz günlerinde ayakta kalmak için ilaçlara yüklendi. Kanser tedavisine başlamak üzere olan Barış sokakta gördüğü, ayağı enfeksiyon kapmış dilenci bir kız olan Fahriye’ye yardım etti.

22-12/03/hayat-bugun-3.jpg

Aras ve Derin arasında ise sürpriz bir yakınlaşma yaşandı. Aralarındaki ilişkiyi anlamak isteyen Derin, Aras’ı öptü ancak Aras’ın korkularının devam ettiğini görünce büyük bir hayal kırıklığıyla yanından ayrıldı. Hastaneyi yönetmek ve hikayesini yarım bırakmak istemeyen Barış, Suzan’dan kemoterapi seansını iptal etmesini istedi. Tüm yaraların sarıldığı bölümün finalinde Sedef, Aras için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Partide gözleri Derin’i arayan ve olmadığını gören Aras, genç kadına doğru yola çıktı.

22-12/03/hayat-bugun-2.jpg

Bu sırada Derin, Mert’in kullandığı araçtaydı. Ancak Mert’in araç sürerken uyuyakalmasıyla ikili büyük bir kaza yaptı. Derin ve Mert’e ne olacağı merak konusu olurken bir kötü sürpriz de Barış’tan geldi. Fahriye’nin yardım ettiği abisi için evlerine giden Barış o sırada büyük bir patlamanın ortasında kaldı. Çocukları kurtarmak için patlamanın olduğu eve giren Barış, daha fazla dayanamayarak olduğu yere yığıldı.

Hayat Bugün’ final bölümüyle Çarşamba akşamı saat 22.45’te Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin