Kızılcık Şerbeti 6. bölümde Doğa'nın büyük pişmanlığı!

Show'da yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin 2. fragmanıyla beraber büyük bekleyiş başladı... Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle. Kıvılcım, Alev'le Ömer'in büyük aşkını mı öğreniyor? Doğa'yla Fatîh'in arasındaki gerilim bitecek mi?

Pınar Alçiçek
02 Aralık 2022 - 20:00
Yeni Bölüm

Gold film yapımcılığında Show'da ekrana gelen Kızılcık Şerbeti, yayınladığı 2. fragmanla izleyiciyi heyecanlandırdı! Kıvılcım'a açılan şok dava ile izleyenlerin ağzını açık bırakan 5. bölüm, 6. bölümde de ipleri eline alacak... Peki Doğa, günden güne değişen büyük aşkı Fatih'in gerçek yüzüyle yüzleşebilecek mi? Dizinin nabzını yükselten bu soru, bizi 6. bölümün yolunu gözletiyor...

22-12/02/kizilcik-serbeti-1-1669984493.JPG

Gelin 5. bölümde neler olduğunu hatırlayalım...

Pembe, Alev’i suçlamış ancak hatalı olduğunu görmüştür. Bu yanlış davranış her iki aile üzerinde geniş etki yaratmaktayken Pembe,  yaptığı hatayı kocasından nasıl saklayacağını bilemez. Ancak Nilay’ın organize etmesiyle Abdullah durumu öğrenir ve karısıyla ciddi anlamda gerilir. Yolda bulduğu bir köpek yavrusunu eve getiren Doğa, bu hareketinin ne gibi sonuçlar doğuracağını hiç hesap etmez. Bu arada Doğa’nın babası Kayhan boş durmaz ve zengin dünürlerinden nasıl nemalacağının hesaplarını yapar. Ömer’in oğlu ile kendi kızı arasındaki soruna bir çözüm bulmak için harekete geçen Kıvılcım, her konuda olduğu gibi burada da en büyük desteği Ömer’den görür. Sular tam durulmamışken Doğa’nın kontrol amaçlı doktor ziyareti, iki aile arasındaki görüş farklılıkları nedeniyle yeni bir soruna neden olurken Kıvılcım bir yandan şok dava ile yüzleşir.

22-12/02/kizilcik-serbeti-2-1669984815.jpg

İşte 6. bölümün fragmanları;

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin