Hazal Kaya, Benden Ne Olur filmi ile setlere dönüyor!

Sevilen oyuncu setlere geri dönme kararı aldı.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2020 - 11:30
Gündem

Geçtiğimiz aylarda oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya, Aslı T. Kızmaz' ın yazdığı 'Benden Ne Olur' kitabının film uyarlaması ile setlere geri dönmeye hazırlanıyor. 

20-05/29/hazal-kaya.png

Taşların Sırrı dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Acemi Cadı, Genco, Aşk-ı Memnu, Behzat Ç., Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye gibi birbirinden başarılı dizi projelerinde karşımıza çıkan güzel oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Bir süre setlerden uzak kalması beklenen oyuncu hiz hız kesmeden yeni proje ile anlaştı.Medyapım tarafından hazırlanacak olan yeni film projesinde rol alacak olan Kaya'nın yakında sete çıkması planlanıyor.  

"Benden Ne Olur" kitabının konusu nedir?

20-05/29/benden-ne-olur.jpg

Hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadının her satırında şaşırtan hikayesini konu alan kitap aşk, eğlence ve çalışma hayatına ışık tutuyor. “Markaların durmadan, inanılmaz büyük işler başarmış kadınların hikâyelerini paylaşmalarını anlamıyorum. Onları kendi hayatıma davet etmek istiyorum. Bir rimelin daha çok satılması için verdiğim emeği görseniz, adıma şarkılar yazar, beni “işte kadının gücü” isimli reklam filmlerinize konu edersiniz. Ama varsa yoksa beyin cerrahları, sporcular, bir de şarkıcılar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin