Romantik dizi arayanlara özel Netflix'ten 7 dizi önerisi!

Netflix'in romantik dizilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2020 - 12:22
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, her geçen gün birbirinden başarılı dizi, film ve belgesel projelerini bünyesinde bir araya getirmeye devam ediyor. Sevilen platformun, sizleri duygu seline sürükleyecek dizilerini sizler için seçtik. 

Jane the Virgin

20-05/29/jane.png

5 sezon ve 100 bölümden oluşan Jane the Virgin dizisi, evlenene kadar bakire kalmak için yemin eden Jane'in hastanede bir hata yüzünden hamile kaldığını öğrenmesi ve geleceğini yeniden planlamak zorunda kalmasını konu alan hem romantik hem de komik bir dizidir. 

Love

20-05/29/love.jpg

Judd Apatow, Paul Rust ve Lesley Arfin tarafından yaratılan bir Amerikan komedi dizisi olan Love, 34 bölümden oluşan 3 sezonu ile yayında. Cesur bir komedi olan Love dizisinde: İyi huylu Gus ile asi Mickey modern ilişkilerin heyecanlarını ve ızdıraplarını izleyicilere yansıtıyorlar.

You Me Her

20-05/29/you-me-her.jpg

Çok yönlü bir ilişki olarak bilinen, üç yönlü romantik bir ilişkiye giren Emma ve Jack'in, birbirlerini aldatmak üzere oldukları Izzy'ye karşı hisler beslemesi ve üçlü bir ilişkinin içine girmelerini konu ediyor. 

Crazy ex Girlfriend

20-05/29/crazy-ex.jpg

Hazır cevaplı bir avukat olan Rebecca, kendisini terk eden Josh'ı hala arzulamaktadır. New York'taki hayatını bırakarak aşk için California'ya taşınır. 

Gilmore Girls

20-05/29/gilmore.jpg

7 sezon yayınlanan Gilmore Girls dizisi, başrollerini Lauren Graham ve Alexis Blede'in üstlendiği bir televizyon dizisidir. Emmy Ödülü alan bu dizide: Bağımsızlığına düşkün bekar bir anne olan Lorelai'nin hazırcevaplılıklarının meşhur olduğu bir ortamda iyi bir üniversiteye gideceği belli olan yetenekli kızı Rory'yi yetiştirmesini konu alıyor. 

Valeria

20-05/29/valeria.jpg

İşinde ve evliliğinde kriz yaşayan bir yazarın kendilerini keşfetmeye çalışan üç yakın dostundan destek almasını anlatan dizi Elisabet Benavent'in romanından uyarlandı. 

On My Block

20-05/29/on-my-block.jpg

28 bölümden oluşan 3 sezonu ile Netflix'te yayınlanan dizi: Los Angeles'ta yaşayan dört gencin kadim dostluğunu ve liseye başlamaları ile dostluklarının sınavdan geçmesini konu alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin