Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2020 - 13:32
Gündem

Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in rol aldığı ve Karadeniz esintileri taşıyan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin hayranları bu gelişmeden oldukça memnun. 

20-05/29/kuzey.png

Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı ismin de kadrosunda buluştuğu dizi en son 27. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Süreç Film imzalı dizi 27. bölümden sonra koronavirüs önlemleri kapsamında setleri durdurma kararı alarak izleyenleri üzse de diziden beklenen müjde geldi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

20-05/29/kuzey-yildizi.png

Yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu dizi sevilen hikayesi ve beğenilen oyuncuları ile yeniden bir araya geldi. Dizinin yeni bölümünde: Kuzey, Yıldız'a çiftler terapisine gitmeyi teklif ediyor. Başta reddeden Yıldız bu teklifi kabul edince de olanlar oluyor ve yine eğlenceli bir hikayenin içine düşüyorlar. 

Kuzey Yıldızı ilk aşk yeni bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin